1

Onderwerp: natte biscuit

ik heb van t weekend taart gemaakt.
gevuld met jam en banketbakkersroom, maar hij was doorweekd. echt super jammer.
iemand een idee wat ik fout gedaan kan hebben.

groetjes Wendy

Re: natte biscuit

Bedoel je aan de onderkant? Ik heb dat ook wel eens gehad met jam, dan liep het vocht onderonderdoor.

Als ik nu jam in de taart doe, dan doe ik dit als 2e laag en niet onder.

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

3

Re: natte biscuit

Ik smeer de lagen altijd heel licht in met BC, om te voorkomen dat e.e.a. gaat doorlekken. Een dijkje van BC langs de rand en de vulling blijft perfect op de plaats  :Y

Groetjes, Melissa

4

Re: natte biscuit

bedankt voor de tips dames
pff hele opluchting dat t te verhelpen is

groetjes Wendy