Onderwerp: natte biscuit
ik heb van t weekend taart gemaakt.
gevuld met jam en banketbakkersroom, maar hij was doorweekd. echt super jammer.
iemand een idee wat ik fout gedaan kan hebben.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » natte biscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik heb van t weekend taart gemaakt.
gevuld met jam en banketbakkersroom, maar hij was doorweekd. echt super jammer.
iemand een idee wat ik fout gedaan kan hebben.
Bedoel je aan de onderkant? Ik heb dat ook wel eens gehad met jam, dan liep het vocht onderonderdoor.
Als ik nu jam in de taart doe, dan doe ik dit als 2e laag en niet onder.
Ik smeer de lagen altijd heel licht in met BC, om te voorkomen dat e.e.a. gaat doorlekken. Een dijkje van BC langs de rand en de vulling blijft perfect op de plaats
bedankt voor de tips dames
pff hele opluchting dat t te verhelpen is
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » natte biscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.