1

Onderwerp: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

Ik wil een laagje vullen met kersenvlaaivulling, is dit wel slim?
Zuigt de cake het gelei van de vlaaivulling niet in omdat het een beedje vloeibaar is???? Iemand ervaring hiermee?

2

Re: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

SINEM schreef:

Ik wil een laagje vullen met kersenvlaaivulling, is dit wel slim?
Zuigt de cake het gelei van de vlaaivulling niet in omdat het een beedje vloeibaar is???? Iemand ervaring hiermee?

Nee hoor, ik gebruik bijna altijd vlaaivulling, smaakt heerlijk! Doen!

3

Re: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

Ben het eens met amateurtje, is echt heel lekker. En om het smelten van je fondant te voorkomen, moet je gewoon goed afsmeren, bijv met botercreme 1/1. Succes!

4

Re: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

Ik smeer mijn biscuit altijd in met 1:1 bc voordat ik de vlaaivulling erop doe. Een soort beschermlaag zeg maar..

5

Re: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

Ik heb het van de week ook met vlaaivulling gevuld, en dat ging prima. smaakt heerlijk en idd goed afsmeren met 1:1 botercreme.

6

Re: wordt de taart vochtig door de vlaaivulling?

Heel erg bedankt dames, het was inderdaad jummieee!!! :)