1 Laatst bewerkt door sharpeitje (15-10-2011 16:21)

Onderwerp: Bang dat het fout gaat.

Hallo,

Ik gaat voor het eerst een stapel taart maken, en het ook mijn eerste opdracht taart.
Hij moet voor 40 pers zijn en ik heb alleen springvormen van 12-22-24 en 28 cm welke kan ik dan het beste doen?
Nou heb ik wel veel gelezen op de site maar, waar moet vooral op letten, en wat zijn de meeste dingen die fout kunnen gaan?
Wanneer kan ik het beste beginnen? Hij moet volgende week zaterdag klaar zijn.

2

Re: Bang dat het fout gaat.

Hallo Sharpeitje,

misschien is het handig om eerst een keertje te oefenen met stapelen voor je een stapeltaart in opdracht maakt, dan merk je vanzelf waar je goed op moet letten. Voor handige tips kan hiernaast in het menu kijken bij FAQ (of een leuk basis-taartboek kopen waar het taart-maken en -stapelen in uitgelegd wordt). Overigens staat hiernaast in het menu onder 'tabellen' ook een tabel met hoeveel stukjes taart je uit een bepaalde afmeting bakvorm kan halen. Ik denk dat de bakvormen die je hebt, dan niet heel handig zullen zijn.  Succes ermee!

Groetjes,
Petra

3 Laatst bewerkt door Carien (15-10-2011 20:55)

Re: Bang dat het fout gaat.

http://www.tartacadabra.com/nl_main.html

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=101284

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=125276


hier een paar linkjes waar je veel informatie kunt vinden. Vooral rustig blijven en heel goed plannen :Y  Heel veel succes :thumb:


PS Je kunt natuurlijk nu al beginnen en een gedeelte van de taarten gevuld en bekleed invriezen.

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl