Onderwerp: Beginnersvraagjes!
dag dames,
Zo te lezen zijn jullie al helemaal thuis in alle termen, maar hier zijn nog genoeg vragen. Hoop dat jullie me een beetje kunnen helpen.
Botercreme. Wat is het, hoe maak je het en waar gebruik je het voor?
Marsepein, ik zie dat veel vrouwen dat over de hele taart hebben zitten. Als bodem zeg maar, is dat niet ontzettend duur? Ik betaal voor een klein stukje al snel 5,50.
Fondant, wat is het?
Wat hebben jullie aan de binnenkant van de taart zitten?
Wat gebruiken jullie onder de marsepein waar je decoraties van wil maken, zonder dat het heel zacht wordt en aan je keuken vastplakt?
Wat doen jullie met alle taarten? Als ik al mijn cupcakes zelf had moeten opeten, was ik nu al een kilo of 10 zwaarder geweest!
Ik ben benieuwd! alvast bedankt voor de genomen moeite voor het antwoorden
Oh ja en waar halen jullie je marsepein, vormpjes ed. vooral?