1

Onderwerp: botercreme aan mijn restje fondant

Toen ik mijn eerste taart ging maken, zat er aan het fondant dat ik om de taart weg sneed, botercreme.

Dan kan ik het zeker niet meer bewaren?

Hoe doen jullie dat, als je een taart bekleed, heb je best veel restfondant wat je erom wegsnijd. Vind het zonde om dat weg te gooien.

Ben benieuwd naar de tips.

Gr. Mar

2

Re: botercreme aan mijn restje fondant

Opeten?  ;)

Groetjes San

3

Re: botercreme aan mijn restje fondant

Ik snij de stukken waar bc aan zit ruim weg en de rest stop ik wel in de restjes bak.

Groetjes, Ilonka
Leven en laten leven, maar geniet van elke dag.

4

Re: botercreme aan mijn restje fondant

Zorgen dat er op je werkblad geen botercreme zit, alleen aan de taart, dan heb je ook haast geen fondant over met botercreme eraan.

5

Re: botercreme aan mijn restje fondant

Je kunt dat idd niet meer bewaren. Na het afsnijden van het fondant van de taart, de rand wat het dichtst bij de taart heeft gezeten heel ruim wegsnijden en opeten of decoraties mee maken en anders weggooien. De rest bewaar ik.

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

6

Re: botercreme aan mijn restje fondant

Biggeltaart schreef:

Zorgen dat er op je werkblad geen botercreme zit, alleen aan de taart, dan heb je ook haast geen fondant over met botercreme eraan.

Juist!  :)