1

Onderwerp: beginnersvraag: wanneer gaan bakken

hallo,

Morgen avond moet ik een taart afhebben. hoe kan ik dat het beste aanpakken? ( biscuit + caramelganache+ marsepein)

vandaag al kapsel gaan maken, morgen vullen en decoreren. ( hoe bewaar ik dan het beste het kapsel?
of ook al vandaag bakken en versieren? ( hoe bewaar ik de taart dan het beste?)
Of gewoon morgen gaan doen?


alvast bedankt.

groetjes NootjeM

Re: beginnersvraag: wanneer gaan bakken

Hoi NootjeM,

Je kunt makkelijk een dag van te voren beginnen met de taart, dat is geen probleem. Gewoon biscuit maken, vullen afsmeren en in de koelkast.
Je kan eventueel ook al bekleden en decoreren als je wilt, geen probleem.

Let er wel op; decoraties die moeten uitharden omdat ze rechtop moeten staan bijvoirbeeld, kun je het best niet in de koelkast doen. Wanneer jede taart uit de koelkast haalt kan dee gaan 'zweten' waardoor 'staande' decoraties in kunnen gaan zakken.

Succes!

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com