1 Laatst bewerkt door Leona (10-10-2011 16:09)

Onderwerp: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

Morgen is vriendlief jarig en omdat de familie niet gek op marsepein is, wil ik de taart afsmeren met slagroom.
Zou het wel kunnen met bavorois en zomerfruit als vulling? En als tweede laag weer slagroom en het afsmeren van de taart ook met slagroom.

Kan dat wel goed gaan met de bavorois en zomerfruit uit de diepvries?

Bedankt alvast!!

gek op Taart!

2

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

niemand? :(

gek op Taart!

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

[move]--> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

4

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

ja volgens mij wel hoor. maakt toch niet uit wat je er tussen doet?
wel in de koelkast bewaren natuurlijk.

5

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

Bedankt voor je antwoord, zal de zomerfruit (diepvries AH)
niet gaan lekken?

gek op Taart!

6

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

misschien eerst laten ontdooien in een zeef? dan is het meeste vocht eruit gelopen.
of vers fruit gebruiken (peer, kiwi, framoos of aardbei als dat er nog is).
of zo'n blik fruit, is lekker zacht.

7

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

Dank je, ik ga het proberen.  :Y

gek op Taart!

Re: Slagroomtaart met zomerfruit als vulling??

Ik gebruik regelmatig frambozen uit de vriezer van de Ah, die "druk" ik dan in zwitserse room, zodat ze elkaar net niet raken. Dit lekt niet, de frambozen ontdooien heel mooi als verse framboos,  ;)

Weet niet of t ook alleen met slagroom kan maar denk t wel als je die goed stijf hebt.

www.taartenetalage.nl,
De foto etalage van mijn taarten.