1

Onderwerp: Waarom wel afsmeren met ganache en niet met slagroom?

Mij orienterend op ganache  :9 vroeg ik mij af waarom je wel kan afsmeren met ganache (dat heb ik toch goed begrepen?) en niet met een ander slagroom houdend mengsel.
Slagroom geeft toch gevaar op smelten van je fondant?
En in ganache zit de helft aan slagroom..  :think:

Re: Waarom wel afsmeren met ganache en niet met slagroom?

Ik zou zeggen laat eens een bakje slagroom en een bakje ganache een dagje op je aanrecht staan :)

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/

3

Re: Waarom wel afsmeren met ganache en niet met slagroom?

Dezelfde reden als dat je met botercreme met gele room wel af kan smeren en niet met gele room alleen...

En wat suuz zegt