1

Onderwerp: De combinatie...

Hallo allemaal,

Ik heb even een vraagje....ik wil voor mijn vriendin een taart maken, gewoon een naturel kapsel.

En nu heb ik bedacht deze te vullen met een laag lemon curd en een laag Meringue botercrème en dan de buitenkant afgieten met ganache....

Ik heb geen van deze smaken eens samen geprobeerd, zou dit een goeie combi zijn? En afgieten met ganach zwaar, ik bedoel valt deze zwaar (weet niet hoe ik het moet uitleggen hoop dat jullie me snappen)? Heb nooit ganache gebruikt vandaar mijn vraag....

Bedankt voor het meedenken!

2

Re: De combinatie...

Niemand? Ook niet of de combi lemon curd / ganache een goeie combi is?

Re: De combinatie...

ik heb ze ook nog nooit samen geprobeerd. Je kunt er denk ik, maar op één manier echt achterkomen.... ;)
Enne...smaken verschillen! gewoon proberen :thumb:

4

Re: De combinatie...

Ik heb onlangs lemoncurd met prosecco botercreme gecombineerd.
Het was heerlijk!!

Dit klinkt ook lekker hoor, gewoon doen!

5

Re: De combinatie...

Bedankt! Ik ga t idd ook gewoon proberen! Ik laat wel weten hoe dit smaakte.

6

Re: De combinatie...

Smaakte erg goed! Dus deze combi kan wel.....
Bedankt voor het meedenken.

Re: De combinatie...

Ik kon mij meteen wel voorstellen dat het lekker is, hoor. Zie je topic alleen nu pas. Citroen en chocola, mhmh.
Die Pims-koekjes van LU zijn ook met sinaasappel en chocola. Is toch heerlijk...
En de MBC is een mooie zachte combi erbij. Goed bedacht!

Raak nu ook geinspireerd.  :Y
Zou het het lekkerst zijn met pure chocola of met melkchocola?

En... vond je de afsmeerlaag met ganache zwaarder vallen, was ook wel benieuwd. Wil hem ook nog uitproberen..