1

Onderwerp: Hoe blijft de merengue knapperig in een vulling?

Hallo Allemaal!

Ik heb een aanvraag gekregen voor een slagroomvulling met kersen en (Eiwit) schuimpjes. Maar nu ben ik me aan het afvragen hoe die schuimpjes in combinatie met de slagroom hun structuur kunnen behouden? want de slagroom maakt alles al snel zacht...
Heeft iemand een briljant idee?

alvast bedankt voor het meedenken!

2

Re: Hoe blijft de merengue knapperig in een vulling?

evt ipv slagroom botercreme gebruiken? Is wel machtiger natuurlijk, maar houd het wel knapperig!!
Anders zou ik het ook zo 1,2,3, niet weten!! ;)

3

Re: Hoe blijft de merengue knapperig in een vulling?

Het is niet voor 100% antwoord op je vraag, maar lees http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=48193 eens, misschien heb je daar toch wat aan.

4

Re: Hoe blijft de merengue knapperig in een vulling?

Nokkie schreef:

Het is niet voor 100% antwoord op je vraag, maar lees http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=48193 eens, misschien heb je daar toch wat aan.

Dank jullie wel!!!