1

Onderwerp: slagroomvulling, en zelfrijzende bakmeel

Ik heb even twee vraagjes, de cars taart moet maandag met slagroomvulling gevuld worden maar welke kan ik dan het beste nemen?
En hoe lang is dat goed buiten de ijskast?
Doe meestal botercreme dus dit is helemaal nieuw.


En kan je een ronde taart/cake maken met zelfrijzende bakmeel/

Re: slagroomvulling, en zelfrijzende bakmeel

Hoi,

Slagroomvulling is ongeveer een half uur houdbaar buiten de koelkast, wel ook afhankelijk van het weer. Nu is het iets langer houdbaar. Het gaat er ook om of je taart gaat smelten. Mocht je taart lange taart moeten staan, dan kun je deze beter terugzetten in de koelkast zodat ie niet smelt.

3

Re: slagroomvulling, en zelfrijzende bakmeel

ja het is meer een probleem met de taart maken, aangezien het een 3 d taart moet worden van cars ben ik bang dat de slagroom zuur gaat worden dan

4

Re: slagroomvulling, en zelfrijzende bakmeel

Misschien dan vullen met botercreme en slagroom-smaak van Patidess erdoor? Heb je veel meer tijd om ermee te werken.

5

Re: slagroomvulling, en zelfrijzende bakmeel

o dat is een idee, ga gelijk zoeken waar ik het kan kopen bedank