1

Onderwerp: HELP! tiramisuvulling is te vloeibaar!

Hoi allemaal,

ik heb voor t eerst de tiramisuvulling gemaakt die op de site staat.. maar ik denk dat ik teveel amaretto heb toegevoegd want de massa blijft veel te vloeibaar!!

Weet iemand een handige truc om de suspensie wat dikker te maken??
K heb niet genoeg tijd om de vulling helemaal opnieuw te maken...

alvast bedankt!

Joyce

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!
www.loveatfirstbite.nl

2

Re: HELP! tiramisuvulling is te vloeibaar!

ik heb het nog nooit gemaakt, maar heeft het lang genoeg in de koelkast gestaan? Kun je anders extra mascarpone toevoegen?

Groetjes Miriam
Zij die gaan taarten groeten u!

Re: HELP! tiramisuvulling is te vloeibaar!

Thanks Miriam!

Ik heb t iets langer in de koelkast gelaten en dat hielp inderdaad.. t is nog steeds niet heel dik en de vulling kwam wel tussen de lagen vandaan maar met een extra laagje botercrème heb ik dat volgens mij opgelost... ik ben nu alleen erg benieuwd of t ook lekker smaakt..
en wat er gebeurt als we de taart aansnijden...

gelukkig is het een verjaarscadeautje en niet een betaalde taart! Dar durf ik ook meestal niet een nieuwe vulling bij te proberen.. :)

Een dag niet getaart is een dag niet geleefd!
www.loveatfirstbite.nl