1

Onderwerp: botercreme / chocopasta

Ben net begonnen met het maken van cc
Nu hou ik best veel botercreme over, en heb al de helft van het recept aangemaakt.
Is het net zo makkelijke/lekker om een laagje bv witte chocopasta erop te smeren als plaklaagje
las dat botercreme ook in de vriezer kan, maar dat je dan daarna weer moet mixen enzo, heb ik er niet zo'n goed gevoel bij, dat het nog lekker is. Vooroordeel?
Tips zijn welkom

Re: botercreme / chocopasta

Botercreme invriezen gaat prima en chocopasta gaat ook prima en dat hoef je niet in te vriezen en is altijd bij de hand ;)

3

Re: botercreme / chocopasta

Ja invriezen gaat prima, gwoon paar uurtjes laten ontdooien in koeling en dan zacht laten worden buiten koeling, uurtje ofzo en dan mixn en weer bruikbaar... :Y

Grtls Irene
Ik ben niet gestoord, ik ben mentaal hilarisch!!

4

Re: botercreme / chocopasta

Heb vanmiddag de witte pasta geprobeerd. Vond het ideaal. Potje open, gebruiken wat nodig was, en morgen kan het ook nog op de boterham. Lekker makkelijk. Hoewel botercreme ook heel lekker is. Volgende keer probeer ik toch eens iets in te vriezen, kijken hoe dat bevalt.
Begin volgens mij al een beetje het cc/taartenvirus te krijgen. LEUK!