1

Onderwerp: Monchou vulling

Hallootjes!

Ik wil voor mijn zusje een taart maken en ze wil het liefst een monchou vulling. Nou heb ik gehoord dat je beter geen slagroom kan gebruiken i.v.m. de marsepein op de taart omdat hij dan in de koeling moet staan.
Kan iemand mij misschien vertellen/uitleggen hoe ik dit anders kan aanpakken en of het misschien wel kan met marsepein of fondant?

Alvast bedankt!

Re: Monchou vulling

:think:
Dat kan prima hoor!!
Als je dijkjes maakt van 1:1 botercreme dan is er geen enkel probleem!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: Monchou vulling

Okee dankjewel  :)
Als iemand nog andere eventuele tips heeft hoor ik het graag!

Re: Monchou vulling

Een taart bekleed met marsepein kan gewoon in de koeling.
Dus je spuit dijkjes op je lagen biscuit, vult met de monchou vulling. Smeert af (botercreme of ganache) en dan de marsepein er op en de taart in de koeling.
En is heerlijk de monchou vulling. Zeker met een beetje lemoncurd er doorheen... :9

Life is what you bake it.