1

Onderwerp: hoe voorkom ik,dat gekocht zwartfondant steeds nat wordt

ik hoop dat iemand de tip heeft,als ik met gekocht zwartfondant werk,blijft het plakken,geeft af en wordt zo nat,doe al b.b.poeder erbij,regalice en nog een andere geprobeert,want als ik het zelf kleur,moet er zoveel zwart in ,ook de extra black,moet nu ook weer veel zwarten repen gebruiken en nu hopen dat iemand van jullie er iets op weet.
taartgroetjes Carla

2

Re: hoe voorkom ik,dat gekocht zwartfondant steeds nat wordt

Ik doe door het zwart altijd wat tylose! Niet zoveel dat het direct hard word, maar wel dat het minder plakt en dus beter handelbaar is.

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3 Laatst bewerkt door carol (28-09-2011 18:02)

Re: hoe voorkom ik,dat gekocht zwartfondant steeds nat wordt

Joyce waar was ik zonder jouw hulp  ;)  ;)  ;) ik ga nu proberen,
thanks  :thumb:.
het ging SUPERRRRRRRR, :thumb:  :thumb:  :thumb: