1

Onderwerp: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

Avond allemaal,

Wat kan ik doen om het inzakken aan 1 kant van de taart tegen te gaan.

En hoe krijg je de taart zo hoog mogelijk.


groetjes Ilona

2

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

Heb je gestut???/ altijd stutten een stapeltaart....kan met dikker prikkers...chocosticks of echte douwels......ff googlen of hier op forum zoeken....tegen het inzakken zou je aan die kant nu nog een (extra) douwel kunnen gebruiken.....
hoge taarten door een hoogkapsel te bakken!
succes!

3

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

Oke bedankt voor je tips.

Maar wat is een douwel (sorry ben nog niet zo ingebeid in die taartentermen)....


En een hoog kapsel bakken doe ik door?? Wat te gebruiken...

4

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

Zakt je taart in tijdens het bakken of bedoel je als je stapelt (dus met een andere taart er boven op)?

Don't just dream your life, but live your dreams too!

5

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

:think: hoe bak je nu?

:think: en bedoel je inzakken van een stapel of bedoel je inzakken van 1 kapsel?

ken je deze? http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=125276

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

haha......wanneer je niet gaat stapelen dan heb je ook geen douwels nodig hoor....
En wanneer je een hoog kapsel bakken wil , dan moet je de biscuit goed luchtig kloppen , je bakvorm met wat bakpapier verhogen en gewoon ook wat meer biscuit gebruiken...en niet te heet bakken...
Maar in de FAQ kan je heel veel lezen hoor...en anders via zoeken

7

Re: Taart zakt beetje in aan 1 kant...

o ik ging ervan uit dat je het over stapelen had..zo niet dan heb je idd natuurlijk geen douwels nodig ahahahahah
de rest heeft alles wel uitgelegd!
succes!