1

Onderwerp: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

Ik heb gisteravond de bonbonbloc vulling gemaakt.
Af laten koelen op het aanrecht & daarna in de koelkast gezet.
Net gekeken en het is zo stevig, dat ik me afvraag of ik dit nog wel kan mixen.. wat nu?
Heb het vandaag nodig...

Iemand anders nog andere ideeen voor een makkelijke vulling?
Heb niet veel tijd meer..

2

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

Ik denk dat je het gewoon moet proberen op te kloppen.
Tip voor een andere makkelijke vulling is een Mona toetje gebruiken.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

3

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

hop, mixer erin :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

misschien zou je het au bain maire kunnen verwarmen. let op niet helmaal laten smelten, maar tot dat je er beweging in krijgt dan door de mixer doen. succes :thumb:

liefde en passie voor taarten bakken.

5

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

Op kamer temp en dan kloppen lukt prima, even geduld dus!

6

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

nou....de slagroom moet altijd wel helemaal afgekoeld zijn, anders kun je het niet opkloppen. Verwarmen lijkt me dan niet zo'n heel goed idee.
Kan toch niet zo stijf zijn dat de mixer er niks meer mee kan? :think: D'r zit niks in waardoor het hard zou kunnen worden :nooo .

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

Dankje voor de reacties! Ga hem op kamertempratuur laten komen!
Laat nog wel even weten of het is gelukt!

Ik zie idd wel vaker Mona toetje staan'
Bedoelen jullie dan die pudding?

8

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

Ik heb 'm ook al eens gemaakt en de vulling kwam inderdaad hard uit de koelkast. Daarna even een beetje op kamertemp laten komen dan was het prima te kloppen.
Volgens mij moet je het niet zozeer van de slagroom hebben als wel van de combi met de chocolade die je luchtig maakt en dat lukt niet als deze hard is. (maar dat bedenk ik net op deze maandagmorgen...)

9

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

daarom gebruik ik altijd veel minder chocola als in het recept staat. blijft het veel luchtiger van!
bijvoorbeeld 200 ml slagroom en 100 gram chocola.

10

Re: HELP! bonbonbloc vulling probleem!

wat ik vaak doe...is de bonbonblocvulling aanmengen met botercreme..
je behoud de smaak, word iets milder..en lekker stevig