1

Onderwerp: Pruimenconfituur met... ???

Dag dames (& heren??),

Ik zou graag een taart met pruimenconfituur maken. Dit omdat de ontvanger van deze taart zelf deze confituur heeft gemaakt (heeft eigen pruimgaardje) en er erg fier op is!

Nu is mijn vraag wat hier lekker bij zou kunnen zijn. Botercreme?

Het is nogal een dringende vraag want maken van de taart is een wat onverwachts idee van me.. en hij zou tegen vanavond af moeten zijn. (en liefst voor de sluitingsuren van de winkel zodat ik eventueel nog wat ingrediënten kan gaan kopen!)

Groetjes,
Tatjana

2

Re: Pruimenconfituur met... ???

Zwitserse room erbij lijkt mij wel lekker!

Groetjes Pascalle

3

Re: Pruimenconfituur met... ???

ik heb zelf ook pruimenjam gemaakt...en ik doe er idd botercreme bij (met of zonder smaakstofje als framboos of bosvrucht ofzo, maar paar lepels chocopasta is ook lekker erbij)

off banketbakkersroom (gele room) of zwitserse, maar die lijkt op gele room toch? ..weet ik even niet..

nou succes!!

enne...confituur vind ik zo'n mooi woord..hahaha, maar ja, jam is korter typen en ik blijf toch NL's , als ik ineens confituur zeg staat iedereen me ' vreemd' aan te kijken whahhahahahaha :D

Grtls Irene
Ik ben niet gestoord, ik ben mentaal hilarisch!!