Onderwerp: Chocoadehazelnootpasta
Hoi allemaal,
Kan ik de taart ook afsmeren met chocoladehazelnootpasta, ipv botercreme?
Kan ik hem dan nog bekleden met fondant of marsepein?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocoadehazelnootpasta
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi allemaal,
Kan ik de taart ook afsmeren met chocoladehazelnootpasta, ipv botercreme?
Kan ik hem dan nog bekleden met fondant of marsepein?
afsmeren met witte chocolade pasta kan wel maar het is erg stug waardoor je je biscuit kapot trekt. dus iets verdunnen en dan gaat het prima
Als het goed hard wordt in de koelkast waarom niet ??
O.K. bedankt. Waar kan ik het beste mee verdunnen?
Of misschien een klein beetje verwarmen?
Zal ik zo eens proberen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocoadehazelnootpasta
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.