1

Onderwerp: huilende sugar sheet

Ik had voor de verjaardag van onze tweelingkleindochters een  heerlijke slagroomtaart gemaakt. Afgesmeerd met botercreme en daar een schattige foto op van de meiden. Een prachtige sugar sheet, haarscherp. Afgelopen zaterdag de taart gedecoreerd en in de koelkast gezet. Zondag haal ik de taart uit de koelkast en is de sugar sheet helemaal gecondenseerd, vochtig en blaren.Zonde, zonde. Iedereen vond hem prachtig maar ik schaamde me wel een beetje, de taart was wel heel erg lekker.
Wat moet ik nu de volgende keer doen. Pas op de dag zelf de sugar sheet erop plaatsen? Ik had slagroomtaart gedecoreerd met slagroom toefjes, misschien had dit niet gemoeten? Je kunt bv bij de Hema en warme bakkers ook taarten met foto's bestellen, die toch ook in de koeling staan? Ik begrijp er eerlijk gezegd niets van.
Wie kan me uit de droom helpen.

2

Re: huilende sugar sheet

De slagroom(taart) is door het vocht funest geweest voor je print op de taart.

Volgende keer dus pas op het állerlaatst erop leggen, vlák voor je gaat aansnijden, dan verklein je het risico zoveel mogelijk.

Gelukkig deed het niks af aan de smaak! ;)

3

Re: huilende sugar sheet

Ik maak mijn slagroomtaart altijd alvast zover af dat ik de dag van de verjaardag alleen nog maar de bovenkant af hoef te maken.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2012!!