1

Onderwerp: Sugargun, hoe?

Ik heb de sugargun vandaag binnen gekregen, maar mijn engels is heel slecht..
ik snap de gebruiksaanwijzing niet...

De marsepein of fondant er in doen, gaat nog..
Maar moet ik daarna pompen met de rode handvat?

Als ik dat die gebeurt er niks, de pin gaat niet naar beneden om de marsepein aan te drukken zeg maar...

Wie kan me helpen?
Alvast bedankt

Re: Sugargun, hoe?

ff de bovenkant naar beneden duwen

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

3 Laatst bewerkt door eiland (11-03-2010 13:48)

Re: Sugargun, hoe?

Bedoel je de pin met het aanstamp ding zo ver mogelijk aan drukken?

En dan pompen met het handvat?
Of hoef je helemaal niet te pompen om een lijntje uit te drukken?

Re: Sugargun, hoe?

ja die, en dan kun je in het handsvat knijpen

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

5

Re: Sugargun, hoe?

Super! Dankjewel!! Was al bang dat ik hem gelijk gesloopt had haha

Re: Sugargun, hoe?

:lol: nee hoor, echt een superding om mee te werken!

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

7

Re: Sugargun, hoe?

Haha dat probleem had ik ook de eerste keer.. Dacht dat ik binnen 2 tellen een ding van 30 euro naar z'n grootje geholpen had..
Maar ik heb hem nu eindelijk door  :Y

.. Want taart kan altijd!!

8

Re: Sugargun, hoe?

Hahaha gelukkig maar...
Ik ga hem vanavond of morgen maar eens testen

9

Re: Sugargun, hoe?

Ik vind het erh handig.
Maar moet wel zeggen het komt er zo droog uit heb het al met crisco geprobeerd maarhet helpt niet iemand een tip ???

Creatief met taarten  wij hopen, dat het in de smaak valt.

10

Re: Sugargun, hoe?

grimbergc schreef:

Ik vind het erh handig.
Maar moet wel zeggen het komt er zo droog uit heb het al met crisco geprobeerd maarhet helpt niet iemand een tip ???

wat gebruik je marsepein of fondant , want ik gebruik fondant met een beetje crisco en dat gaat bij mij wel goed het is dan wat smeuer

11

Re: Sugargun, hoe?

[move]---> decoreren

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

12

Re: Sugargun, hoe?

ik doe het fondant met crisco kneden en dan 2 sec in de magnetorn (even een sliert uitrollen) dan kan je m zo in de gun stoppen...
met de stamer ff aanduwen en evt wee rbijvullen..
vastraaien nogmaals aanstampen en pompen met t rode handvat ;)

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

13

Re: Sugargun, hoe?

Ik zie dat dit al een oud(er) topic is...maar hopelijk kan iemand mij toch antwoord geven!?

Klopt het dat het ontzettend lang duurt voordat er een sliertje uit komt?

Ik vul de sugargun van boven, draai hem dicht, duw die 'pin' zover mogelijk aan (naar beneden) en knijp er vervolgens met het rode handvat een sliertje uit.

Doe ik het zo goed?
Ik heb 'm namelijk in bruikleen.

Groetjes, Ilse

14

Re: Sugargun, hoe?

Ik weet hoe hij werkt!!

Ik heb de fondant (op aanraden van o.a. Patricia0255) eerst 'n seconde of 5 in de magnetron gehad, maar dat deed niet veel. Dus toen nog 'n seconde of 10 erbij (de fondant was nu écht warm en zacht geworden) en daarna meteen in de sugargun gedaan.

Het sliertje kwam er zo uitgelopen!  :thumb:
In 'no time' had ik een superlange sliert!

Ik ben zo blij dat ie werkt, en dat ik nu weet hóe die werkt!

Fondant eerst goed verwarmen dus.
Hoop dat een ander hier ook wat aan heeft.

groetjes, Ilse