Re: Lemon curd met?
Tja, allebei zalig ? Denk dat het allebei heel lekker smaakt, maar ik zou voor optie nr 1 gaan.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemon curd met?
Tja, allebei zalig ? Denk dat het allebei heel lekker smaakt, maar ik zou voor optie nr 1 gaan.
tsja, ik ben niet zo van de Monatoetjes, dus aan mij heb je hiervoor even niks
![]()
Ik zal denk ik niet zo gauw 3 verschillende vullingen doen in 1 taart... misschien 1laag lemon curd, 1 laag bc-choc en 1 laag bc-choc met lemoncurd; of 1 laag lemoncurd, 1 laag toet en 1 laag lemon curd met toet
En dan afsmeren met botercreme met witte chocolade?
Tja, allebei zalig ?
Denk dat het allebei heel lekker smaakt, maar ik zou voor optie nr 1 gaan.
Als het jouw taartwas met wat zou je hem vullen? Ik heb gelezen dus dat lemon curd heerlijk is met monakwarktoetje citroen.
afsmeren met bc 1:1; daar zou je ws choc doorheen kunnen doen ja
afsmeren met bc 1:1; daar zou je ws choc doorheen kunnen doen ja
Kan het ook de botercreme mix of niet?
er zijn er die het doen, maar je hebt daarbij een grotere kans dat je fondant/marsepein smelt agv het water
Oh ik dacht dat dat zonder problemen kon. Ooit ervaring gehad met chocolade ganach om mee te beklede
ja, dat kan ook
Maar daar zit dan toch weer slagroom in dan smelt de fondant of marsepein toch
Citroencreme met mandarijntjes en een laagje lemoncurd, dat vragen de meesten bij mij!
Citroencreme met mandarijntjes en een laagje lemoncurd, dat vragen de meesten bij mij!
Oki dankje zal ik onthouden voor de volgende taart wil namelijk de monakwafk toetje met de lemoncurd als vulling gebruiken
Frutsel kijk eens op you tube inspired by Michelle
Dankje maar ik begrijp dus niet wat ze zegt kwa recept, heb jij toevallig de recept gebruikt en wat is het recept precies.
Sorry voor de zoveel vragen!
ze neemt 100 slagroom en 300 witte chocolade of 100 slagroom en 200 melk- of pure chocolade
ze neemt 100 slagroom en 300 witte chocolade of 100 slagroom en 200 melk- of pure chocolade
Oke ik zag net dus op de website 200ml slagroom en 420 gr witte chocolade of is dat bedoeld als toef?
Heb je ervaring met dit recept 100ml slagroom met 300g witte choco
En dan de laatste vraag klop je het dan ook op als gewone slagroom of niet. Dat zie je namelijk niet in het fillmpje
ik gebruik idd die 100 en 300, da's en makkelijk.
Ik klop 't niet op, doet Michelle ook niet
In magnetron smelten, rondschuiven, omscheppen, rusten, weer wat bijsmelten enz tot alles egaal van kleur is, in de koelkast (paar uur) en als het een soort stevige pasta is kun je smeren.
Ik doe eerst een dun laagje, als een crumbcoat, opstijven in koelkast en dan de volgende laag (niet zo dik als M hoor ), opstijven, met warm en droog mes erlangs, klaar
enneuh, weet je dat zeker....van die laatste vraag
ik gebruik idd die 100 en 300, da's
en makkelijk.
Ik klop 't niet op, doet Michelle ook niet![]()
In magnetron smelten, rondschuiven, omscheppen, rusten, weer wat bijsmelten enz tot alles egaal van kleur is, in de koelkast (paar uur) en als het een soort stevige pasta is kun je smeren.
Ik doe eerst een dun laagje, als een crumbcoat, opstijven in koelkast en dan de volgende laag (niet zo dik als M hoor), opstijven, met warm en droog mes erlangs, klaar
![]()
enneuh,
weet je dat zeker....van die laatste vraag
![]()
Ja staat echt op haar website dan vul ik 1laag hiermee en smeer ik de biscuit mee af.
Heb ik genoeg aaan 100ml en 300g om 1 laag als vulling te gebruiken en aftesmeren van een tAart van 20cm
yep
Is goed, ben benieuwd ga het vanavond maken. en morgen mee vullen en bekleden
Ik ben benieuwd hoe je het vind smaken de lemoncurd met citroenkwarktaart.
Ik vind het heerlijk fris maar of iedereen dat vind?
Ik ben benieuwd hoe je het vind smaken de lemoncurd met citroenkwarktaart.
Ik vind het heerlijk fris maar of iedereen dat vind?
Jammer genoeg geen lemoncord niet kunnen vinden dan maar abrikoze jam en of frambozen jam
wil er geen nieuwe topic voor openen.
maar is iemand bekend met de combi lemoncurd en frambozenjam.
is dit lekker of toch iets anders combineren met de curd.
(taart moet buiten de koelkast blijven, met 2 verjaardagen is die overvol)
da's wel lekker denk ik, maar een beetje .... een beetje zonder room/crème ... een beetje droog misschien?? Bcmix met frambozen erdoor kan goed hoor, ook buiten de koelkast
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemon curd met?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.