Onderwerp: Stroopwafel kwarktaart
erg leuk & erg lekker!
Benodigdheden:
- pak kwaktaart mix naturel zonder bodem
- 1 verpakking Stroopwafelpudding (toetje) van Mona
- 250 ml slagroom
- 100 g boter
- 400 ml water
- 2 pakken stroopwafels
- springvorm van 22 cm Ø
- bakpapier
Verkruimel 1 pak stroopwafels in een keukenmachine of in een plastic zak met een deegroller.
Bedek de bodem van de springvorm met een stuk bakpapier.
Smelt de boter en vermeng dat met de stroopwafels.
Druk de koekkruimels met de bolle kant van een lepel op de bodem van de springvorm.
Zet de vorm in de koelkast.
Maak nu de kwarkmix zoals op het pak beschreven is. Water met de taartmix mixen, slagroom en stroopwafelpudding toevoegen en dat nog even mixen.
Ondertussen breek je de overige stroopwafels in stukjes. afwisseling qua grootte is erg leuk. Deze stukjes roer je door de mix heen. Bewaar een gedeelte om op het eind over de taart heen te strooien.
De kwark doe je in de springvorm en hier doe je nog wat stroopwafel stukjes overheen.
Daarna op laten stijven in de koelkast.