Onderwerp: Waarschijnlijk een hele domme vraag...
...maar kun je tylose ook met marsepein gebruiken? Of heeft dat geen effect?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Waarschijnlijk een hele domme vraag...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
...maar kun je tylose ook met marsepein gebruiken? Of heeft dat geen effect?
Weinig tot geen effect inderdaad. Waarom wil je het gebruiken?
Gr.Hanako
heeft weinig effect...marsepein droogt niet goed uit..ook niet met tylose..voor boetseersels en strikken etc zou ik fondant gebruiken.....
enne......domme vragen bestaan niet!
succes!
Als je zoekt met de woorden: marsepein AND tylose, kom je veel topics tegen...........ook die waarin de marsepein wel hard wordt, het duurt alleen veel langer..........
En boetseren met marsepein kan ook hoor.....
ik doe altijd tylose door de marsepein als ik met de sugargun werk..ideaal.
zie antwoorden hierboven, dat heeft helemaal geen zin
en marsepein komt uit zichzelf al prima uit de gun
door het uitdrogende effect zou het slechter moeten gaan
snap eerlijk gezegd niet waarom je dit doet
Ik heb wat geboetseerd van marsepein, maar de zwaartekracht is het aan het winnen..........Zal ook wel met het weer van afgelopen weekend te maken hebben, maar ik hoopte stiekem dat het een beetje zou helpen.........
door het uitdrogende effect zou het slechter moeten gaan
Lijkt mij ook....
@Corry: ben je misschien in de war met crisco? Dat werkt nl. wel fijner wanneer je het door de marsepein doet als je de gun gebruikt
als ik sugargun gebruik, doe ik wat crisco erdoor om het 'soepel te maken'.
als ik boetseer wil ik dat het harder wordt en doe ik er wat tylose door.
het ligt er dus een beetje aan wat je gaat doen....
Als ik marsepein wil laten harden, laat ik het drogen en gebruik tylose, dat in combinatie werkt bij mij wel ok...
Kun je de marsepein harder laten drogen door het in de oven te zetten of een fohn er op te zetten?
tsja, lijkt me niet, denk dat het vet uit de amandelen zacht wordt en dat het een drama wordt, maar geen idee.
Marsepein wordt nu eenmaal niet hard, droogt wel wat uit, maar verder (tenminste, goede marsepein )
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Waarschijnlijk een hele domme vraag...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.