1

Onderwerp: was me even af aan het vragen...

...of je ook botercreme op basis van witte ganache kan gebruiken om cakeballetjes van te maken.
Weet iemand dit toevallig of heeft iemand dit al eens uitgeprobeerd?
Ik wil ze nl voor zaterdag gaan maken en ik ben niet zo gek op pure botercreme,vandaar...
Alsvast weer bedankt.

groetjes yvon

2

Re: was me even af aan het vragen...

volgens mij moet dat zeker lukken!

Ik ben ook geen BC-fan, en al zeker niet om dat in cake pops te doen!

Ik gebruik alles wat maar ietsofwat "kleeft" en de consistentie heeft van pindakaas, zeg maar.
Chocopasta, speculoospasta, ganache, gesmolten rolo, icing (die van Wilton), chocolate fudge...

Vraag me niet hoeveel van alles, want ik doe het puur op het gevoel  :D
Maar ik heb gelezen, dat als je de balletjes maakt en je duwt er op, dat ze niet direct uit elkaar mogen vallen, en dan zit je goed...

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

3

Re: was me even af aan het vragen...

ok,thanx.
ik heb ze ook al eens met vanillefrosting proberen te maken,maar ik had er te veel frosting ingedaan en toen ik ze naar een tijdje uit de vriezer haalde om de stokjes erin te doen,toen waren mn balletjes dus veel te zacht en prikte ik er zo doorheen. :s
en nu dacht ik:in ganache zit chocolade en die wordt iets harder.(hoop ik) :D

groetjes yvon