1

Onderwerp: Vreemde vraag tobleronemousse

Hoi allemaal

Ik heb een snelle tussendoor taart op de planning staan, en vraag me het volgende af:

Kan je gesmolten toblerone door kant en klare (opgeklopte) slagroom roeren met als resultaat tobleronemousse?

Het zou een hoop tijd schelen.
Ben erg benieuwd naar ervaringen, alvast bedankt!

2

Re: Vreemde vraag tobleronemousse

Ik denk het niet, volgens mij gaat dit nooit mengen.. of wacht; de slagroom gaat misschien wat smelten/slapper worden en dan krijg je een soort creme. Is ook lekker!

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

3 Laatst bewerkt door Linda2601 (09-09-2011 09:15)

Re: Vreemde vraag tobleronemousse

Ja maar wat zou er gebeuren als je de gesmolten toblerone eerst laat afkoelen? Die wordt toch niet megahard?
Zou je hem er dan niet gewoon doorheen kunnen scheppen?
Of denk ik nu wel erg makkelijk? :)

Als het een creme wordt ben ik weer bang dat het de taart uitloopt...