1

Onderwerp: vulling frambozen uit diepvries

Hoi Meiden

Ik wil een taart vullen met frambozen uit de vriezer
MOet ik ze dan eerst laten ontdooien ?
En moet ik nog een dijkje spijten en zo ja waarmee ?
En moet er op dezelfde laag nog een vulling of kan ik beter een andere laag vullen, en wat is er dan lekker bij ?

Tips en dergelijke zijn ook welkom.

2

Re: vulling frambozen uit diepvries

Hoi, ik zou ze idd eerst laten ontdooien, ik doe ze altijd in een vergiet zodat het overtollig vocht eruit kan lopen, en dep ze dan met keukenrol nog wat droog.
Je kunt ze op een ander laagje vulling leggen, bv banketbakkersroom, aangevette slagroom of botercreme  :9
Maar je kunt ze ook zonder iets anders als vuling gebruiken, net wat je zelf wilt..

3

Re: vulling frambozen uit diepvries

o toppie, wat ben je supersnel.
En kunnen die andere vullingen buiten de vriezer of koelkast ?

4

Re: vulling frambozen uit diepvries

De botercreme kan buiten de koelkast, de banketbakkersroom en de slagroom niet.
En tja, het regent hier in het zuiden, dus dan maar effe gezellig op het forum neuzen ;)