1

Onderwerp: help me!!!!!!!!!

ik ben nu de daim mousse aan het mixen maar het blijft vloeibaar, wilt geen mousse worden imand tip en een idee hoe dit komt!!??
gr cindy

2

Re: help me!!!!!!!!!

Heb m nog nooit gemaakt, maar misschien als je beschrijft wat je precies gedaan hebt en welke ingredienten je hebt gebruikt, zijn er dames die je kunnen helpen?

3 Laatst bewerkt door mrs.cake (03-09-2011 15:49)

Re: help me!!!!!!!!!

Als je de daim met de verwarmde room klaar hebt moet het afkoelen en daarna eventueel in de koelkast. Dan als het goed koud is opkloppen met de mixer. Op zich moet het wel goed gaan zo.

Als dit is zoals je het gedaan hebt natuurlijk hahaha..

Succes

4

Re: help me!!!!!!!!!

Ik denk ook dat de room niet koud genoeg was.......spreek ik uit ervaring....

5

Re: help me!!!!!!!!!

thanks allemaal.. heb het nog koud weg gezet en extra gelatine in gedaan het is nu redelijke mouse geworden... pff was wel blij dat ik op tijd begonnen ben.
gr cindy

6

Re: help me!!!!!!!!!

een nacht in de koelkast laten staan, daarna opkloppen, dan is het zo stijf :Y (zonder gelatine ;) )

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl