1

Onderwerp: Vandaag bakken, zondag nodig. Invriezen of in koelkast bewaren?

De titel zegt het al.
Mijn dochter viert zondag haar verjaardag en morgen heb ik geen tijd om de taart te maken.

Vulling is Koenie's aardbeienmousse en zwitserse room.

Wat zouden jullie doen?
Maken, invriezen en dan morgen in de loop van de ochtend weer uit de vriezer om zondag in de loop van de ochtend te eten?
Of kan ik de taart maken en tot zondag in de koelkast bewaren?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groetjes,
Linda

Re: Vandaag bakken, zondag nodig. Invriezen of in koelkast bewaren?

Maken en in de koelkast bewaren

Cabana consulente worden? Wij zoeken jou! Ben je minimaal 23 jaar, representatief en in het bezit van een auto? Mail me dan of ga naar www.cabana.nl "Think summer, think Cabana"

3

Re: Vandaag bakken, zondag nodig. Invriezen of in koelkast bewaren?

vriezer, zwitserse room is niet zo lang houdbaar, en mousse ook niet

4

Re: Vandaag bakken, zondag nodig. Invriezen of in koelkast bewaren?

Ik zou het in de koelkast bewaren.. moet volgens mij makkelijk kunnen..

Carpe Diem... dat heb ik zeker geleerd het afgelopen jaar..

5

Re: Vandaag bakken, zondag nodig. Invriezen of in koelkast bewaren?

t zou kunnen maar ik zou het risico niet nemen