1

Onderwerp: Tip voor bewaren?

Ik heb gisteren een taart gemaakt voor mijn schoonmoeder haar verjaardag. Deze is a.s. zondag. Hij is gevuld met bbr en vlaaivulling aardbei. Afgesmeerd met bc met daaroverheen fondant. Het versieren moet ik morgen afmaken. Hoe kan ik deze taart het beste bewaren. Toch in de vriezer of is hij a.s. zondag ook nog lekker als ik hem in de koelkast bewaar? (is dan de 5e dag..)

alvast bedankt voor de tips!

groetjes Miek

2

Re: Tip voor bewaren?

Ik zou hem idd invriezen. En hem dan zaterdag eruit halen. Hij moet 24 uur de tijd hebben om volledig te acclematiseren/uitzweten.
Eerst in de koeling laten ontdooien uit de plastic zak/bak en dan een uur voor je hem gaat gebruiken op het aanrecht. En als het die dag wat vochtig weer is misschien wat eerder op het aanrecht ivm het zweten van de taart.

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: Tip voor bewaren?

Dank je wel voor je reactie! Ik was aan het twijfelen, maar dit geeft toch de doorslag. Hoop dat ik hem erin krijg, heb 1 klein vriesvakje..