1

Onderwerp: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

hallo allemaal

ik wilde graag sinaasappelcreme maken.
wij vinden de swiss meringue creme het lekkerst
nu is de vraag:  kan ik daar verse jus dórange aan toevoegen of wordt het dan te slap.
hoe zouden jullie dat doen?  sinasappel schil of smaakstof?

welke andere lekkere smaak kan door de creme die oranje moet zijn
( ik mag nl 60 cupcakes maken met oranje thema... ik dacht dus aan sinaasappel)
graag jullie ideeen?

alvast bedankt

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

2

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

sinasappel siroop?

3

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

Van pattides de smaakstoffen

Veel taart plezier

4

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

er staat een receptvan sinaasappel passievrucht op de site:

http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … uchtcrème/

ik heb deze laatste gemaakt met allleen stap 1 t/m 5 (dus t/m cocolade door de creme) en door mijn meringue botercreme gedaan :9  :9  :9  :9

bij alleen schil: deze altijd eerst even koken of zo, anders blijft hij bitter.

groetjes, Lis   
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom

5

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

thanks
het recept met de passievrucht lijkt me wel wat.
die gaan we zeker eens proberen?

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

6

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

@ lizzl   :
dus je doet er geen chocolade door?

dus sinaasappel koken pureren met passievrucht en dan door meringue creme?

groeten claudia

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

7

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

hoi claudia,

ik heb juist wel de chocolade gedaan, maar niet de passievrucht ;)  (ik was op zoek naar een sinaasappel smaak net als jij)
De chocola maakt het wat romiger. 

En dan als het sinaasappelmengsel goed koel is door de merengue bc scheppen als die klaar is

Ik vond het erg geslaagd

groetjes, Lis   
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom

8

Re: swiss meringue creme met smaakje? (advies gevraagd)

nogmaals bedankt
gaan we dit weekend eens proberen
je hoort nog wel van me hoe het is gegaan.
groetjes uit het zonnige egmond

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie