Onderwerp: Hoe blijft marsepein zitten?
misschien voor velen een domme vraag, maar ik heb vandaag voor het eerst cupcakes gemaakt
en vroeg me af of jullie de marsepein ergens mee vast 'zetten'?
bepaalde olie of iets wat als een soort lijm werkt?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Hoe blijft marsepein zitten?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
misschien voor velen een domme vraag, maar ik heb vandaag voor het eerst cupcakes gemaakt
en vroeg me af of jullie de marsepein ergens mee vast 'zetten'?
bepaalde olie of iets wat als een soort lijm werkt?
Ik gebruik niks, blijft eigenlijk vanzelf al vastzitten. Maar heb je toch een lijm nodig dan kun je witte chocopasta gebruiken, of 1:1 botercreme of jam.
als je de grote lap marsepein op je biscuit wilt doen, dan moet je er eerst botercreme op smeren. als je daarna weer ander marsepein op je taart wilt doen, of op cupcakes natuurlijk, dan gebruik ik meestal een beetje water, of wat jam!
Eigenlijk kun je bijna alles gebruiken wat lekker is: choco-pasta, botercreme, beetje lemon curd, dun laagje jam. Omdat het alleen er bovenop ligt hoeft het niet zo goed te hechten; zolang je ze niet op de kop houd blijft het toch wel liggen
Ga je een grote biscuit of cake bekleden dan komt het wat nauwer, dan kan het er nl wel echt vanaf glijden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Hoe blijft marsepein zitten?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.