1

Onderwerp: bonbonblok vulling laten afkoelen in vriezer?

Ja ik blijf ff wat vraagjes stellen.

Meestal vul ik simpel met jam en botercreme maar wil wat andere smaken gaan proberen.

Als ik bonbonblok vulling wil maken moet ik het laten afkoelen 24 uur in de koeling.

Maar kan ik het ook gewoon goed laten afkoelen in de vriezer en dan eerder gebruiken?

En moet ik bij de slagroom ook suiker toevoegen of is dat niet nodig?

thanks!

2 Laatst bewerkt door elleoj (31-08-2011 17:42)

Re: bonbonblok vulling laten afkoelen in vriezer?

Ik doe het vaak wel, gaat een stuk sneller. Ook met ganache, aftereight vulling etc. Wel regelmatig een controleren of 'ie nog niet bevroren is, ik roer het dan gelijk even goed door.

En het is eigenlijk niet goed om 'm warm in de vriezer te zetten, maar zelfs dat doe ik.  :+


Extra suiker is absoluut niet nodig. :)

<><
Cupcakeblogger voor www.huisvanbelle.nl

3

Re: bonbonblok vulling laten afkoelen in vriezer?

Thanks! dan hoef ik nu niet naar de super haha! Want ik moet voor morgen een bonbonblok vulling maken, maar kwam er achter dat het puur moet zijn ipv de melk die ik in huis heb