1

Onderwerp: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

Hallo!

Voor het eerst heb ik ganache gemaakt, zoals beschreven staat bij recepten.
Kan ik de ganache, omdat ik denk dat het iets te hard is om af te smeren, het beste in de magnetron ietswat opwarmen (op hoeveel watt?) of toch in de pan op het vuur?

Ik heb slagroom verwarmd en dat over de chocoladestukjes gedrappeerd en daarna af laten koelen.

Ik heb gezocht op het forum maar kon dit topic nog niet vinden (of kijk ik er overheen O-)

Alvast bedankt!

2

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

Kan gewoon in de magnetron. Maar wel steeds heel kort per keer. Want je doet het al snel te lang en dan moet je weer wachten tot het harder wordt!

(Spreekt deze ongeduldige uit ervaring)

Don't just dream your life, but live your dreams too!

3

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

en op hoeveel watt is dan het makkelijkst?

4

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

Geen idee! Ik let daar eigenlijk nooit echt op.

Don't just dream your life, but live your dreams too!

5

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

hahah okeey dan ga ik maar wat proberen!! gebruik mn magnetron eigenlijk nooit! ben benieuwd hoe mn taart er uit gaat zien :)

Tnx !!

6 Laatst bewerkt door Lindy (04-09-2011 09:13)

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

Hij was echt heerlijk!! zeker voor herhaling vatbaar!! :D

7

Re: ganache opwarmen in de pan of magnetron voor het te bekleden?

kijk (alsnog) eens op youtube: inspired by Michelle :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl