1

Onderwerp: Klein dilemma qua smaak

Ik ga morgen een taartje maken voor een vriendin van me die een beetje in de put zit. Woensdag dus wat lekkers bij de koffie als ik er langs ga. Het is maar een klein taartje, en ik ga hem vullen door de botercreme die nog in de vries zit aan de maken met smaakjes.
Ik wil graag witte chocolade doen (kan ik meteen uitproberen) en dan met kers of framboos. Heb beide smaken nog niet eerder gebruikt dus geen idee hoe lekker ze zijn. Nu zou ik willen weten welke jullie het best vinden combineren met de witte choco, kers, framboos of ev aardbei. Nu dient zich het volgende dilemma aan, ik heb framboos van lorann. (rest altijd van patidess) Heb van lorann ook de caramel en die vind ik zo ongelofelijk vies dat ik die framboos bijna niet durf te proberen. Iemand ervaringen hiermee? Anders misschien maar weer langs soesa's winkeltje voor de framboos van patidess.
Nou heel verhaal, beetje langdradig. Sorry

2

Re: Klein dilemma qua smaak

Ik ken de framboos van lorann niet dus daar kan ik je helaas niet mee helpen.
Ik vind in combinatie met witte chocolade de kersenvlaai vulling (uit blik) erg lekker, en de diepvriesframboosjes van Albert Heijn heb ik ook altijd in huis hmmm :9
Misschien heb je er iets aan, succes ermee...

3

Re: Klein dilemma qua smaak

witte choco met aardbei  :9  :9
ik vind de "zoete"smaakjes van Lorann ook niet lekker, wel de citrus

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)