Onderwerp: taart zakt in oven al in en is echt niet m'n eerste baksel!
hellluuuup!!
Weet dat hier al veel topics over zijn die ik ooit ook al gelezen heb.
Maar:
ik heb inmiddels al best wat taarten gebakken met funcakes mix. Nooit problemen tot de laatste twee keer.
Taart in de oven rijst heel erg, stroomt zelfs beetje over. Daarna zakt hij in het midden helemaal in (zo ongeveer tot de bodem) en de randjes zijn gewoon hard (krokant zelfs).
Ik heb niks veranderd in mijn bereidingswijze, stelt ook niet zoveel voor met de mix. Houd ook dezelfde hoeveelheden aan van de tabel van felicitaartjes, ging ook altijd goed.
Verder staat de taart 30 minuutjes in de oven bij 150 graden. Is ook niks nieuws eigenlijk.
Tot de laatste 2 keer. Enige wat ik kan bedenken is dat er iets met de oven is....
Ik snap er echt helemaal niks meer van.
Dit is echt niet leuk meer...
Is er iemand die me kan helpen??
alvast erg bedankt!