1

Onderwerp: afsmeren met mocca creme

ik moet morgen 2 moccotaarten maken, maar kom op t volgene probleempje:

ik maak mocca creme obv banketbakkersroom met boter poedersuiker en hele sterke koffie.
nu weet ik dt k daarmee niet af kan smeren ivm de melk in de bbr,
maar als ik de boter en poedersuiker en de sterke koffie pak kan dat dan wel?? of smelt t dan tochdoor de kleine hoeveelheid water in de koffie?????

2

Re: afsmeren met mocca creme

Er bestaat idd de kans dat het toch kan gaan smelten. :s  En ik zeg natuurlijk kan, want ik heb het nog nooit geprobeerd. Als het taarten voor eigen gebruik zijn dan zou ik er 1 proberen en de andere niet en dan kijken of het verschil maakt!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: afsmeren met mocca creme

misschien in de afsmeerboter geen sterke koffie maar een zakje espresso oploskoffie

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

Re: afsmeren met mocca creme

Ik heb 1:1 bc gemaakt en op smaak gebracht met oploskoffie (1 eetlepel) in een heel klein beetje water, net zoveel als nodig is om de koffie op te laten lossen. Dat is genoeg om de mokkasmaak te krijgen, maar veel te weinig om de boel te laten smelten.

5

Re: afsmeren met mocca creme

dank je wel voor de tips!!