1

Onderwerp: SPOED - Bavaroisemix blijft slap?

Jaja, nog een spoedvraag... voor ik een zenuwinzinking krijg.  :s

Ik heb net bavaroise gemaakt van de bava-mix van de webshop. Precies volgens gebruiksaanwijzing met aardbeien patidess. Hij is alleen wat slapjes naar mijn idee. Staat nu in de koelkast voor de zekerheid.

Zou ik er klopfix doorheen kunnen mixen? Of wordt dat rampzalig??

Thanks alvast!

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: SPOED - Bavaroisemix blijft slap?

Sorry ik heb geen antwoord op je vraag van de klopfix. Maar was het mengsel meteen al slap of nadat je de patidess had toegevoegd?

3

Re: SPOED - Bavaroisemix blijft slap?

Ik had de patidess door de mix geroerd (met garde) daarna het hele handeltje door de slagroom.  En toen vond ik het wat slappig.
Misschien was ik wat te ongeduldig, maar ik heb er voor de zekerheid toch nog maar klopfix door gedaan.
Moet er niet aan denken dat de boel slap wordt/blijft in mijn taart.

Goeie dijk bc gespoten en nu hoop ik er maar het beste van. ;)

~ Never waste a good crisis... ~

Re: SPOED - Bavaroisemix blijft slap?

Ik zou het eerst even in de koelkast laten rusten. Misschien dat het dan wat minder slap word. Anders trekt het misschien je taart in dat zou zonde zijn!