1

Onderwerp: SPOED! Bavaroisemix met patidess

Misschien is er al ergens een topic, maar ik heb even geen tijd om te zoeken.

Ik sta op het punt om de bavaroisemix van de webshop te gaan gebruiken. Voor de smaak ga ik aarbeien Patidess gebruiken.

Mijn vraag: moet ik de patidess door de slagroom mengen of door de bavaroise mix??

Alvast ontzettend bedankt voor jullie snelle antwoord!

~ Never waste a good crisis... ~

2

Re: SPOED! Bavaroisemix met patidess

Ik doe het door de mix, maar heb het ook wel eens achteraf gedaan. Volgens mij maakt dat niet zo heel veel uit.

3

Re: SPOED! Bavaroisemix met patidess

Thanks alvast!!

De aardbei patidess is best stevig, en aangezien je de bavaroisemix alleen met de garde mag roeren...  komt dat wel goed??

~ Never waste a good crisis... ~

4

Re: SPOED! Bavaroisemix met patidess

Nou, zometeen zal ik het wel wegen, ik vertrouw op Kaas. :D

~ Never waste a good crisis... ~