1

Onderwerp: Hoelang blijft banketbakkersroom goed in de taart??

Even snel een vraagje tussendoor...
Ik mag een taart maken die morgen word opgehaald in de middag en die zondag genuttigd word. Hier mag 2x laags banketbakkersroom in. Wanneer zouden jullie deze gaan vullen??
Ik heb de taart gebakken en heb m net in 2 lagen gesneden, decoratie is zo goed als klaar dus nu alleen nog de vulling, afsmeren en bekleden en naam/leeftijd erop. Kan ik m nu al vullen met de room?? Hij word dus pas a.s. zondag gegeten.

2

Re: Hoelang blijft banketbakkersroom goed in de taart??

niemand advies?? :think:

3

Re: Hoelang blijft banketbakkersroom goed in de taart??

Als hij morgen wordt opgehaald zou ik m of vanavond of morgenochtend vullen. ik denk dat het zeker 2 dagen houdbaar is. aangemaakt is het een soort melkproduct net als slagroom.  moet wel koelbewaard.

wat ik zelf soms doe als je dit soort taarten wilt plannen en niet lastminute wilt werken is als ie helemaal klaar is invriezen en dan weer vlak voor serveren (12 uur) er weer uithalen.