1

Onderwerp: Houdbaarheid eigengemaakte trempeersiroop

Tot nu toe trempeer ik mijn taarten nooit, maar zit er toch aan te denken om dat wel te gaan doen.
Wil eigenlijk gewoon zelf siroop maken door 1:1 water en suiker te laten koken.
Ik zit nog te twijfelen of ik er een klein beetje citroen aan toe zal voegen (dat kan eigenlijk altijd wel dacht ik zo) of dat ik hem helemaal naturel zal laten. Dan kan ik er altijd nog een passend smaakje aan toe voegen vlak voor het tremperen. Of moet je de smaak toevoegen als de siroop nog warm is?
Het lijkt mij iig gewoon makkelijk om een voorraadje te hebben ipv dat ik voor elke taart opnieuw siroop moet gaan maken. Maar hoe lang kan ik zelfgemaakte naturel trempeersiroop bewaren?

2

Re: Houdbaarheid eigengemaakte trempeersiroop

Als je deze luchtdicht (goed afgesloten) bewaard in de koelkast, kun je deze een maand bewaren.

3

Re: Houdbaarheid eigengemaakte trempeersiroop

Oke dankjewel.
ik wou zo'n stevige plastic ranjafles ervoor gebruiken, die leek me wel makkelijk