Onderwerp: [HOW TO] Petit Fourtjes
Hoi iedereen,
ik heb vandaag Petit Fourtjes gemaakt en vond het -ook al staat er al een how to op de site, toch nog leuk om stap voor stap te laten zien hoe ik ze gemaakt heb.
1. Bak een vierkant of rechthoekig kapsel en snij hem in lagen.
2. Vul hem en stapel hem weer.
3. Snij hem in 4 stroken en smeer ze per strook aan de drie lange zijdes af met botercreme.
4.Zet ze in de koelkast om de botercreme harder te laten worden. Rol alvast de fondant of marsepein uit waarmee je de stroken gaat bedekken.
5. Als ze een half uurtje in de koelkast hebben gestaan haal je ze eruit en bedek je ze met de fondant of marsepein. Zorg dat je met een smoother of met je hand de fondant strak over de cake krijgt. je hoeft de zijkanten er nog niet af te halen. Doe dit met alle stroken.
6. Nu snij je eerst heel dun de zijkantjes eraf en vervolgens verdeel je hem in gelijke stukken.
7. En nu kun je de stukjes versieren! Leef je uit!