Onderwerp: chocoladevulling SPOED!
Hoi Allemaal,
ik ben een taart voor iemand aan het maken, moet morgen af zijn..
nou heb ik gewone biscuit en gewone botercréme.. en ik had chocoladevulling gemaakt met slagroom, daar gesmoltenchocolade in en klopfix toegevoegd (2 zakjes want vond 'm nog niet stevig genoeg ) maaar nu is die dus echt helemaaal niet lekker!, ik proefde met mn vinger en hij is niet te eten..
ik moet dus echt morgen een lekkere vulling hebben.. maar ik hou altijd wel van een wat stevigere vulling (zoals botercreme)
ik denk dat ik er ook nog een laag jam tussen ga doen om hem lekkerder te maken. maar mijn vraag is hebben jullie tips voor een snelle chocoladevulling?
ik dacht zelf misschien aan een soort chocomouse kant en klaar?
heeft een van jullie ervaring ermee of nog tips??
en is het slim om er dan ook nog jam een laag tussen te doen? (*laag botercreme, laag choco, laag jam??)
Ik hooooop dat jullie kunnen helpen!!