Onderwerp: Cupcake slagroom toef
Hopelijk kunnen jullie mij helpen!
Iemand wil door mij 50 cupcakes laten maken met een slagroom toef.
Dit moet natuurlijk een stevige toef zijn zodat deze niet inzakt...hoe kan ik dit het beste doen?
Alvast bedankt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Cupcake slagroom toef
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hopelijk kunnen jullie mij helpen!
Iemand wil door mij 50 cupcakes laten maken met een slagroom toef.
Dit moet natuurlijk een stevige toef zijn zodat deze niet inzakt...hoe kan ik dit het beste doen?
Alvast bedankt!
Zakje klopfix erdoor, maar echt heel erg stevig zal een slagroomtoef niet worden. Je zou evt. lekkere botercrème kunnen maken met patidess smaakje slagroom erdoor.
400 gram slagroom met suiker naar smaak
en 1 bakje mascarpone
De slagroom blijft hierdoor lekker stevig en smakt nog steeds naar slagroom.
evt nog een zakje klopfix erdoor
succes
Dankjewel dat ga ik eens proberen met een bakje mascarpone!
Ik moet er 50 maken...deze wel gewoon in de koelkast bewaren neem ik aan? Vind het dan zo jammer van de cupcake, ivm uitdrogen..
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Cupcake slagroom toef
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.