1

Onderwerp: Cupcake slagroom toef

Hopelijk kunnen jullie mij helpen!
Iemand wil door mij 50 cupcakes laten maken met een slagroom toef.
Dit moet natuurlijk een stevige toef zijn zodat deze niet inzakt...hoe kan ik dit het beste doen?

Alvast bedankt! O-)

Re: Cupcake slagroom toef

Zakje klopfix erdoor, maar echt heel erg stevig zal een slagroomtoef niet worden. Je zou evt. lekkere botercrème kunnen maken met patidess smaakje slagroom erdoor.

3

Re: Cupcake slagroom toef

400 gram slagroom met suiker naar smaak
en 1 bakje mascarpone
De slagroom blijft hierdoor lekker stevig en smakt nog steeds naar slagroom.
evt nog een zakje klopfix erdoor
succes :)

groetjes Colinda   mijn motto : bijzonder feest , eigen taart
                              www.bijzondertaartje.nl

4

Re: Cupcake slagroom toef

Dankjewel dat ga ik eens proberen met een bakje mascarpone! :D
Ik moet er 50 maken...deze wel gewoon in de koelkast bewaren neem ik aan? Vind het dan zo jammer van de cupcake, ivm uitdrogen.. :s