1

Onderwerp: besmeren cake

hallo iedereen :D ,

ik lees steeds vaker dat je ook met jam kunt afsmeren maar wat is het verschil tussen jam en botercreme ?

2

Re: besmeren cake

Van jam gaat je fondant smelten! Ik smeer alleen af met botercreme of witte chocoladepasta :thumb:
Xx

3

Re: besmeren cake

Sweetsuus schreef:

Van jam gaat je fondant smelten! Ik smeer alleen af met botercreme of witte chocoladepasta :thumb:
Xx

ik doe zelf allen met botercreme maar was erg benieuwd waarom dat toch werd gedaan :S want jam kun je denk ik ook niet de taart recht maken  :/  maja ik vind de botercreme een stuk beter

4

Re: besmeren cake

Je kunt jam of bijvoorbeeld chocopasta gebruiken als alternatief. Voor als mensen geen botercreme lusten/mogen. Heb zelf nog nooit afgesmeerd met jam. Maar bcv en ganache geven wel een mooi strak resultaat. :Y En ik weet dus niet hoe dat bij jam is...