1

Onderwerp: Bavarois Perzik/Maracuja en nu..??

Hoi,

Ik heb de mix gekocht voor Bavarois Perzik/Maracuja vulling, maar hoeveel moet ik daar van maken voor een 26 cm taart en wat kan ik er mee combineren voor een lekkere taart?? Ga voor het eerst alleen een taart maken voor op mijn werk... dus moet wel goed zijn.

Ik dacht zelf aan botercreme en slagroom (die met mascarpone), zou dat lekker zijn? Of kan ik beter wat anders kiezen?

Alvast bedankt
Groetjes,
Roos

2

Re: Bavarois Perzik/Maracuja en nu..??

is dit de mix die je met slagroom aanmaakt? dan moet 200ml slagroom zeker genoeg zijn voor 1 laag.
Ik zou zelf geen tweede laag doen met botercrème-mix. Denk dat dat de frisse smaak van bavarois naar beneden haalt. ( moet daarbij wel vermelden dat ik geen fan van botercrème, alleen de mbc vind ik lekker)
Aangevette slagroom met stukjes fruit is wel lekker.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

3

Re: Bavarois Perzik/Maracuja en nu..??

Ik had als 2e laag bij deze vulling perziken jam genomen! Was heerlijk fris!!

Re: Bavarois Perzik/Maracuja en nu..??

Sil, klopt, het is die met slagroom.

Ik ben er uit, ik ga voor een laag bavarois, een laag aangevette slagroom en een laag perziken jam.

Thanks voor de tips!

Re: Bavarois Perzik/Maracuja en nu..??

Mijn taart is klaar!!! En ik vind hem hartstikke leuk geworden. Wilde een foto plaatsen, maar weet niet hoe...
Ik heb geen perzikenjam kunnen vinden en daarom abrikozenjam gebruikt.

Maandag tracteer ik op mijn werk, hoop dat hij net zo lekker smaakt als dat hij er uit ziet.