1

Onderwerp: eerst snijden of vriezen??

Ga vanavond 2 kapsels maken voor een taart die ik dit weekend ga vullen en bekleden.
Wat is het beste volgens jullie?
Ik bewaar de taarten in de vriezer tot dit weekend, maar zal ik ze uit de oven gelijk in drie delen snijden en dan invriezen of eerst in 1stuk in de vriezer en dan als ik ze eruit haal dan pas snijden vullen bekleden.
Snappen jullie het nog??
Hoe doen jullie dit?
Alvast bedankt!!!

2

Re: eerst snijden of vriezen??

niet eerst snijden :nooo , dan droogt ie meer uit in de vriezer.
Je kunt een biscuit zo'n 10min nadat je 'm uit de vriezer hebt gehaald al snijden hoor, is zo ontdooit :Y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: eerst snijden of vriezen??

bovendien snijdt ie juist makkelijker als ie in de vriezer is geweest dan als ie net vers gebakken is. :Y

If life gives you lemons, make lemoncurd.