Onderwerp: wel of geen bakpoeder
Hoi,
vraagje: in het basisbiscuit 2 recept hier op forum wordt gebruik gemaakt van bloem. Is dat zelfrijzend of gewone bloem? En moet daar nog bakpoeder door?
groetjes,
Ingeborg
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wel of geen bakpoeder
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoi,
vraagje: in het basisbiscuit 2 recept hier op forum wordt gebruik gemaakt van bloem. Is dat zelfrijzend of gewone bloem? En moet daar nog bakpoeder door?
groetjes,
Ingeborg
Bloem is altijd gewoon bloem, als je zelfrijzend bakmeel nodig hebt, staat er zelfrijzend bakmeel in het recept.
Hetzelfde geldt voor bakpoeder: Als er bakpoeder in het recept staat, heb je bakpoeder nodig, als het niet in het recept staat, heb je het ook niet nodig.
Succes!
Dank je wel! Ga meteen beginnen...
niet experimenteren ermee hoor.. ik dacht laat ik er een klein snufje bij doen (bij 1 van mn eerste baksels) nou t was net een mislukte soufle... en was niet lekker meer daardoor
@pennyroyaltea : Ga ik nog niet doen. Eerst maar het gewone recept geprobeerd. Alleen ruikt het eenbeetje eiïg, kan dat kloppen?
ja dat kan kloppen..
ik heb dat recept gebruikt voor mn dochter ivm lactose intolerantie
ook rijst hij niet zo mooi als bv de biscuitmix van funcakes
maar hij is wel gewoon lekker mits je wel goed genoeg mixt
@pennyroyaltea : Ga ik nog niet doen. Eerst maar het gewone recept geprobeerd.
Alleen ruikt het eenbeetje eiïg, kan dat kloppen?
Toen mijn eerste biscuit in de oven stond, kwamen me kinderen op de geur af en vroegen of ik roerei aan het maken was!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wel of geen bakpoeder
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.