1

Onderwerp: gevuldekoeken vulling

nou heb ik jaren de vulling gemaakt in de bakkerij maar ik kan geen recept vinden op internet

we maakte altijd gevuldekoeken met een vulling van spijs met griesmeel erdoor
ze noemde het semoelspijs, ik kan er niets over vinden misschien schijf ik het niet goed

kent iemand dit en weet iemand het recept?

alvast bedankt

geld maakt niet gelukkig, maar ik ben niet teberoerd om het nog een kans te geven

2

Re: gevuldekoeken vulling

Ik denk dat het semoule moet zijn, dat is de Franse benaming voor Griesmeel... Ik heb dat alleen nog nooit gezien in een gevulde koek.
Ken wel de Griekse Galaktoboureko, maar dat is met eieren en melk en griesmeel.

3

Re: gevuldekoeken vulling

Bij mijn weten zit er gewoon amandelspijs in gevulde koeken.....

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: gevuldekoeken vulling

Naar mijn weten is het idd gewoon amandelspijs. Je zou er eventueel nog wat citroenrasp in kunnen doen

ook ik heb nu een eigen site, lekkere keek

Re: gevuldekoeken vulling

het is ook niet veel voorkomend maar de vulling word er smeuig van en fijner van struktuur

geld maakt niet gelukkig, maar ik ben niet teberoerd om het nog een kans te geven