Onderwerp: kapsel 20 cm goed, 15 blijft plakken?!
Hallo allemaal!
Ik snap er even niets van, ik bakte altijd in een 20 cm vorm, ronde van pme.. helemaal super, alles kwam er prima uit, nog nooit problemen mee gehad.
Nu heb ik een tijdje geleden een 15 cm pme gehaald, maar alle keren dat ik er tot nu toe in gebakken heb, blijft m'n biscuit plakken bij het storten, hij zit elke keer vast.. als resultaat nu dus telkens kapotte bodems.. erg vervelend, want zo krijg ik m'n taartjes niet straks.. soms bak ik dus 3 kapsels omdat ze mislukken, en snij daar uiteindelijk 3 goede lagen uit voor 1 taartje..
Wie weet hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?
Ik heb als eens geprobeerd met bakpapier, maar ten eerste worden mijn randen dan niet straks, zitten dan toch wat vouwtjes in het papier, en dan plakt alsnog de bodem vast